03.08.2011

Kaffeslabb

Kan ikke beskrive hvor godt det var å komme hjem.
Spesielt nå som huset er vasket og iorden og klærne er vasket opp. Etter alt styret på flyplassen i Lofoten frister det lite å reise igjen på en stund. Nå skal det bli godt å komme litt i gjenge igjen og fortsette hverdagen.

I bursdagsgave fikk Tuva Ikea lekekjøkken av oss og det har blitt godt brukt. For noen av pengene hun fikk kjøpte vi et lite te-servise som også blir flittig brukt. Så det er nok av kaffeslabras her i stua!
Hun elsker å stå å lage kaffe og smøre "brødskive" til oss og er en flittig og omsorgsfull vert.
Det er så gøy å se den rollen hun tar på seg og perfeksjonismen som slår til da alt skal være perfekt når hun serverer. Det skjer ting med henne hver dag og det er helt utrolig! Man kan ikke bli mer stolt!

Må også få si at det er veldig koselig å komme tilbake til bloggen via data igjen slik at jeg også kan følge med på deres oppdateringer og kommentere igjen. Blir alltid litt sløvere med slikt på sommeren, men nå som høsten snart står for dør skal jeg bli flinkere!
Håper alle har hatt en super sommer iallefall så gleder jeg meg til å følge alles oppdateringer i tiden fremover!  Nå skal vi ut å nyte sola!
Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag