09.07.2012

Italiensk pizza


Bunn til 2 pizzaer
8 dl hvetemel
3 dl lunkent vann
1 pk tørrgjær
salt
olje

Bland alt det tørre og tilsett lunkent vann
Kjør i kjøkkenmaskin
Hev til dobbel størrelse - ca 1 time

Ta på tomatsaus - denne gangen brukte jeg et glass med pastasaus fra Sopps
Ta over ost og ønsket tilbehør - vi brukte serranoskinke og pinjekjerner
Stekes nederst i ovnen på max tempratur i 5 - 15 min alt etter temp i ovnen
Kjøp dressing eller prøv med hjemmelaget hvitløksdressing og strø ruccola over
NYT!

ALLE MINE OPPSKRIFTER FINNER DU HER

Repostet dette innlegget, så noen av de gamle kommentarene ble med!

5 kommentarer:

  1. Mmmm,det både så og hørtes heeelt nydelig ut :)
    Sjesset på pizza i flere dager,og dette gjorde det ikke akkurat bedre *fnis*

    SvarSlett
  2. naaam så og hørtes fantastisk godt ut =))) Takk for oppskrift

    SvarSlett
  3. mm!! den så kjempe god ut !:) takk! den skal prøves her hjemme :)

    SvarSlett
  4. Nam, det så kjempe godt ut.
    Syns at mannen min har cøliaki, så får prøve den en gang han ikke er hjemme:P

    SvarSlett
  5. Har samme oppskrift på pizzabunn. Men denne oppskriften du la ut er til 2 pizzabunner ;)Og som pizzafyll bruker jeg italienspizzafyll: skold 4 tomater selv, kok og mos de sammen med 2-3 fedd hvitløk (finhakket ikke knust)tørket eller fersk oregano og basillikum etter smak ( jeg bruker ca 3 ss fra hver) 6-7 finhakkede soltørkede tomater, en dæsj olivenolje, litt salt og evt litt sukker (med mindre du er på lavkarbostyle) Den skal moses sammen til en saus med potetstappmoser (har den et navn?) Kokes til sausen blir tykk. Har på pizzabunnen, så noen ferske, skivede mozarella, parmaskinke, sopp. Stekes nederst på sterkest varme i 10-15 min. Ha på mager kesam og ruccula etterpå. DEN er min favoritt- italiens pizza. YUM

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag