07.05.2011

Hilsen fra Torrevieja

Da er en lang dag med reising snart over.
Dagen startet litt før 6, med husvask og pakking før vi dro inn til Hommelvik og videre til Værnes. Mye spennende å se på for Tuva blant annet de store flyene og alle menneskene med store kofferter.
Slo ihjel tiden med lunch på Værnes, og mental forberedelse til 4,5 timer på fly.
Spania fra luften

Turen gikk over all forventning! Hadde store planer at Tuva skulle sove duppen sin på flyet siden hun er vant til å sove 3timer, men hun hadde andre planer. Hun underholdt seg med andre passasjerer og hennes mormor var til stor hjelp. Var ingen sure miner, bare en knalltrøtt Tuva som var sliten da vi nærmet oss Murcia.
Mamma, Tuva og meg
Et herlig syn!
Endelig ankommet flyplassen og varmere tempraturer
 
I bilturen på vei til leiligheten sovnet Tuva! Etter å vært våken i 13 timer, noe som er personlig rekord! Sliten etter en lang dag med reise og mange inntrykk. Så det var bare å flytte hun over i sengen og hun sover tungt enda.  

Da vi hadde installert oss litt her dro mamma og mormor for å handle inn litt. Etter en stund ringer det på døren og der står min bror Ståle og snilleste Thea som skal være her sammen med oss denne uka! En utrolig hyggelig overraskelse og gleder meg til å fortelle det til Tuva i morgentidlig. Vet det er ei som kommer til å bli helt vill for at tante og onkel er her sammen med henne.
Ingen konkrete planer denne uka, men litt shopping og sightseeing blir det garantert!
Gleder meg til å vise dere det vi opplever her i Spania !
Stor klem til dere alle fra oss her


6 kommentarer:

 1. Hei Stine =) Masse missunnelig på dokk no ;) Vi va i torrevieja for 2 år sia når Ruben va 1 år og anbefale dokk og dra til terra natura fornøyelses/dyre park =) Ligg masse bilda på facebooken min hvis du vil sjå ;) Kos dokker masse!!! =) Klem June.O

  SvarSlett
 2. Hei Stine =) Masse missunnelig på dokk no ;) Vi va i torrevieja for 2 år sia når Ruben va 1 år og anbefale dokk og dra til terra natura fornøyelses/dyre park =) Ligg masse bilda på facebooken min hvis du vil sjå ;) Kos dokker masse!!! =) Klem June.O

  SvarSlett
 3. Ser kjempe deilig ut:):) Kose dere masse:)

  SvarSlett
 4. Så deilig, ønsker dere en kjempe god tur, og kose dere masse =D

  SvarSlett
 5. Åh, det så herlig ut. Jeg har vært mye på de samme traktene.

  Bodde i Alicante, og var mye på tur til Torrevieja og Benidorm. Og ikke minst de varme kildene i fjellet :) Står bom stille hva det heter der nå men det hadde vært en fin plass å ta med Tuva :)

  Kos dere masse :)

  SvarSlett
 6. Å, dette høres og ser fantastisk ut. Så deilig med ferie! Veldig beroliggende å lese at Tuva er så snill og flink på reisen (selv om hun er litt eldre da). Det hjelper litt på angsten om å ta med Adrian på tur.
  Ha en fantastisk ferie.
  Stor klem

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag