30.04.2011

Barnehagegleder!

Nå som våren har kommet til Trondheim og solen gir oss mange varmegrader har det vært en fryd å vært i barnehagen for Tuvas vedkommende. Hun storkoser seg da de er masse ute fortiden og spiser flere av måltidene ute! Hvis jeg spør om hun vil i barnehagen på morgenen svarer hun "JIPPI" og klapper i hendene. Å få henne med seg hjem om ettermiddagen er ikke altid like lett.
.
Da jeg skulle hente henne på torsdag satt hun i sandkassen og laget "kake". En spade med sand, for så å klappe det utover og konstantere nok en gang at det er kake hun lager. Det kom en annen unge bortover og begynte å rote litt i sanddungen hun hadde laget klar, men da fikk den andre ungen streng beskjed fra Tuva "NEI, IKKE LOV!" Mens hun stod med fingeren opp i ansiktet på den andre og streng i ansiktet! Skjønner ikke hvor de tar det fra!
Før påske fikk vi også med karse og en tovet påskekylling som de hadde laget! Mammahjertet har rett og slett ikke samvittighet til å rydde bort påskepynten som vesla har laget riktig enda. 
Det er så gøy å se hvordan hun har tilpasset seg barnehagen og de andre ungene. Kan navnet på de aller fleste og snakker om barnehagen og de ansatte når vi har kommet hjem også! Husker hvordan jeg gruet meg i fjor på denne tiden til barnehage oppstart og all den dårlige samvittigheten jeg hadde rundt dette. Nå som vi er godt i gang, og jeg har Tuva hjemme minst en dag i uka så ser jeg hvor viktig det faktisk er å la henne få sitt eget miljø og en egen vennekrets.
Så koser vi oss ekstra når helgen kommer! Bruker mye tid ute på lek, eller bare gå rundt å utforske verden!
Håper dere har en fin helg og at sommerværet er hos dere også

1 kommentar:

  1. Bra hun koser seg sånn:) Merker jeg gruer meg på samme måte som du gjorde for ett år siden, men vet jo hvor viktig det er for de små å sosialisere seg.

    Ha en kjempe fin dag i fineværet:)

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag