19.03.2011

Kremet blomkålsuppe

Blomkålsuppe
1 blomkål
1 ss smør
1/2 løk
8 dl buljong
3 dl Crème Fraîche
1 ts hvitvinseddik
1 ts sukker

Garnityr
3 skiver brød
3 ss smør
4 skiver bacon
1/2 dl frisk basilikum
1/2 dl revet ost
  • Del blomkålen i små buketter. Ta av ca 1 dl til garnering
  • Smelt smøret i en kjele og fres løken. Legg i blomkål og hell over buljong og creme fraîche.Kok til blomkålen blir myk og kjør blandingen i en blender. Smak til med eddik, sukker, salt og pepper
  • Skjær brødet i terninger. 
  • Stek blomkålbukettene du tok til side sammen med bacon til det får en fin farge. Bland så i brødet og osten og server til suppen
    For alle mine oppskrifter trykk her
    Oppskrift hentet fra tine.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag