31.12.2010

Kalkun

Dagens middagsforslag er kalkun - på den hverdagslige måten

Kalkunfilett:.
Jeg hadde kjøpt frosset filetter som jeg tinte, stekte raskt på stekepannen så den fikk en gylden farge og fin stekeskorpe før den ble lagt i ovnen på 200 grader til kjernetempraturen var ca 70 grader.
Skjær opp til passende biter.

Waldorfsalat
Hodekål i strimler
Ananas
Epler
Valnøtter
Blå druer
(Seleri)

Pisk krem av kremfløte
Bland med majones
Tilsett frukt og grønnsaken i kremen 

Saus
Kjøper som regel to pakker ferdigsaus: fløtesaus og peppersaus er favorittene. Blander disse og tilsetter kraften fra kalkunen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag