08.08.2010

Bloggtreff i høst?

Det har seg slik at min bror Ståle og samboeren Thea flytter til Oslo neste helg.
Da har jeg en unik mulighet til å overnatte i Oslo og var nysgjerrig på om dere andre bloggdamer er interessert i et litt større treff evt i Oslo?

Er ikke såå kjent i den byen så tar gjerne i mot tips fra dere også. Skulle egentlig bare høre om det var stemning for det. Ser for meg at det blir i oktober/november en gang jeg da..
Hva mener dere?

6 kommentarer:

 1. VELDIG gjerne!! :) Jeg er kjent i Oslo og kommer gjerne med tips både til turen din og bloggtreffet!! Det hadde vært kjempe koselig :) Vil anbefale å ta det i oktober - det er nyyydelig høstmåned som ikke er for kald (som f. eks november) og det er virkelig nyyydelig der om høsten! :) F. eks frogneparken er ikke til å unngå om høsten :)

  SvarSlett
 2. Jaa vi er helt klart med :D

  Hadde vært SUPER koselig:D

  SvarSlett
 3. Det vik jeg gjerne prøve å bli med på ja ;D

  SvarSlett
 4. Jeg vil gjerne være med, men jeg skal føde i slutten av September/begynnelsen av oktober. Så vet ikke helt hvor lett det blir. Men følger nøye med på planleggingen, så kan det jo hende vi tussler med.

  Men tog med en nyfødt + nesten 2 åring virker litt skummel :) Men ser det halt klart an :) Ellers er det lov å møtes i Holmestrand. hehe.

  SvarSlett
 5. Å, så koselig. Jeg er med, så lenge jeg ikke må på sykehus og henge der noen mnd :)
  Klem

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag