15.02.2010

Inn i den siste permisjonsuka

Mandag og siste uke av permisjon!
Det er så sykt å tenke på!
Men sånn er livet, så får bare gjøre det beste ut av det. Blir uansett hjem 2 og 3 dager i uka etter jobbstart også, og de aller fleste helgene regner jeg med!

I hjemmet har jeg flyttet om litt og gjort det mer barnesikkert. Lekene og lekematta er flyttet på, bort fra dvdhyllene og plantene.
Godt å få skikkelig orden i hjemmet før jobben kaller!

4 kommentarer:

 1. Så spennende og kanskje litt vemodig! Nå starter den virkelige hverdagen, gruver du deg ?

  Jeg skal etter planen allerede begynne å jobbe i september da Thea er 9 mnd. Men det blir nok tatt ut ferie ukene med en gang, og kanskje jeg får permisjon fra jobben til Januar uten lønn! Skal nok være hjemme litt lenger :-)

  Ha en fin dag!
  Godklem fra meg og Thea

  SvarSlett
 2. Ja, gruer meg litt til å ikke gå hjemme med henne hver dag. Kanksje aller mest redd for å ikke få være tilstede når hun gjør nye ting. Men blir vell greit når man kommer inn i de nye rutinene også! Veldig godt å ikke skal tilbake i 100% iallefall. Ja, Tuva har jo akkurat blitt 7 mnd, og jeg synes det er alt for tidlig. Gikk jo "glipp" av en mnd også siden hun er født etter termin, men sånn er det.

  Ha en fin dag du også Jorid =)

  SvarSlett
 3. Å, det må være rart. Det var egentlig litt fint i gamledager når det var en selvfølge at man skulle være hjemme med barna. Jeg har lyst til å være hjemme i to eller tre år når jeg forhåpentligvis får barn, da får de med seg to år i barnehage før skolen og man får god tid med barna. Men tror det er ønsketenking, for man skal ha ganske romslig økonomi for å gjøre noe sånt!
  Blir sikkert litt deilig å komme i jobb igjen også, litt forandring :)

  SvarSlett
 4. Ja, det er veldig rart!
  Kunne godt tenkt meg å gå hjemme i mange år til jeg også! Være der under hele utviklingen, ha middag klar når alle kommer hjem fra skole og jobb, og holde orden i hjemmet. Men som du sier, trenger man god økonomi for det ja!

  Tenker det blir greit når man har fått en grei rutine. Har iallefall 5 mnd der jeg skal jobbe 50 % nå, så blir en grei overgang kan jeg tenke meg =)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag