24.11.2009

Litt juleforberedelser

Har såvidt begynt med forberedelsene til jul!
Skal være i Malvik på julaften og farter vell rundt hele romjula, men vil ha det litt koselig her hjemme fram mot jul også. Vurderer å pynte allerede til helga, samtidig som jeg synes det er litt tidlig.
I dag var Tuva og jeg på plantasjen og fikk tak i noen juleblomster. Måtte også ha ny adventsstake samt litt pynteting på Drivstua gartneri. 
Julebaksten kommer i andre rekker litt uti desember. 

6 kommentarer:

 1. Tenkte jeg skulle gjøre som jeg gjør hvert år. 1 advent vaskes det og pyntes. Synes det er oppe så lite allikevel. Så vil ha det fremme litt :)

  SvarSlett
 2. Åh, det er så koselig å pynte til jul! Vanligvis begynner jeg tidlig på høsten, men i år har julefølelsen uteblitt litt :-( Håper den kommer snart, jeg elsker jula!! :-) Men når pynte? Først må jeg kjøpe MYK uknuselig pynt, for i år har vi en rakker som tasser rundt omkring og ikke lar noe stå i fred. Du skulle sett vitrinskapet mitt. ALL pynten er stablet på øverste hylle, og det ser jo helt idiotisk ut! Skal jeg slenge et par nisser oppå der igjen kanskje? :-D Får henge opp nisser i taket tenker jeg ;)

  SvarSlett
 3. æ har hængt opp røde gardina å fått fram røde soffaputan:-)
  vente litt lenger me restn:)

  SvarSlett
 4. Koselig med julepynt:) Troooor det blir pynting til helga! Klarer virkelig ikke å vente :P

  SvarSlett
 5. Jeg har vært "x-mas grinch" siden jeg var så gammel at jeg ikke brydde meg om pakker mer. Men tenker jeg burde prøve å være litt mer juleblid nå for Alex sin del, så må vel begynne å pynte litt når jeg kommer hjem fra Finnmarksferien min. Fint at du gir snuppa fine juletradisjoner :)

  SvarSlett
 6. SØNDAG!! Da klarer jeg ikke holde meg lengere :-)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag