22.09.2009

Tirsdag -med alt det innebærer


Fikk endelig sove utpå litt! 
Stod ikke opp før halv 10, noe som var utrolig godt og har hatt en utrolig lat dag. Har ikke orket noen verdens ting, men trenger en slik dag av og til også! Blir bedre i morgen, for da skal jeg hjelpe mamma på jobben med å flytte butikken, for vi skal nemlig byttet lokale!
 Gleder meg til det! Til middag i dag ble det pasta med hjemmelaget kjøttsaus. Det var utrolig lenge siden jeg har laget, men godt var det!


Stek løk med revne gulrøtter. Tilsett hvitløk og basilikum, salt, pepper, hermetiske tomater og tomatpurre samt vann og evt buljong. Alt etter smak og behag!
Som kveldskos laget jegi vafler.
Godt selv på en tirsdag!

Ellers så har vaskemaskina streiket! Ikke særlig gøy etter å komme hjem fra langhelg med en dunge skittentøy og en maskin som ikke vil gå! Så har vært rare kombinasjoner av klær i går og i dag. Tror min kjære mor skal vaske noe for oss i morgen! Er ikke bare bare å få tak i ansvarlige for det heller! Ringte først de som hadde med forsikringen, men de ba oss ringe elkjøp der den var kjøpt. De sa vi heller måtte ringe Hotpoint, de som lager maskinen slik at en mann kunne komme å se på den her, men de hadde selvfølgelig stengt! Makan! Alle bare fraskriver seg ansvar, men det er vell slik det er med alt. Maskinen er jo bare ett år gammel også, så litt tidlig å få trøbbel allerede synes jeg da!
Håper å få klarhet på det i morgen. Er utrolig hvor avhengig man blir av all elektronik!
Skal nyte det siste av kvelden her nå

GODT! =)

2 kommentarer:

  1. Er vel elkjøp som skal fikse det ja!!! http://forbrukerportalen.no/Artikler/2007/kjopevettreglene

    SvarSlett
  2. Oij, tusen takk :)

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag