19.06.2009

Uke 38 + magebilde

Da starter jeg nok en gang på ny svangerskapsuke.
Det meste begynner å bli i orden nå både med tanke på utstyr og hjemmet. Rart å tenke at det snart er et selvstendig individ som kommer ut av kroppen min om ikke så lenge. En person som vil tenke selv og ta egne valg. Det er litt rart enda synes jeg.

 Er også veldig spent på fødsel. Gruer meg ikke noe særlig, men leser mange fødselshistorier jeg kommer over. Blir forberedelser av det også.
Hun har i den siste uken vært våken i lange perioder, så synes aktivitetsnivået er endret litt. De fleste sier jo at de blir roligere mot slutten, men her er det nesten omvendt. Kan hende hun ikke har tenkt å komme ut med det første!
Jenta mi veier nå ca 3200g og er 34 cm lang.
Håndgrepet hennes blir stadig fastere og hun reagerer tydelig på lyd og lys. Kroppen er også mer lubben og rundt på dette tidspunktet. Hodet ligger som regel ned og er gjerne festet i bejjenet. Det er så trangt i livmoren nå at armer og bein er trukket nært opp til kroppen. Skjelettet blir stadig hardere, men ikke alle beina i kroppen vil være solide ved fødsel- blandt annet i hodeskallen vil det være små åpninger for at hodet skal kunne tilpasse seg fødselskanalen og noen vil derfor se litt merkelig ut like etter fødsel.
Kun 2 uker igjen til termin

3 kommentarer:

  1. Spennende!! :) Husk å legge ut et varsel her før du skynder deg til sykehuset og fødsel, haha:)

    SvarSlett
  2. Ojojoj nå nærmer det seg veldig! Jeg er ca akkurat like langt på vei som du så gleder meg også!! Blir en sykt spennende tid fremover!

    SvarSlett
  3. Skal nok oppdatere dere på det som skjer ja ;) Hehe, sitter å venter og ser etter alle mulige tegn, men siden jeg er førstegangs vet jeg liksom ikke hva jeg skal se etter heller. Blir spennende å se ja!

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag