15.06.2009

Vognkjøp og Fødeklar!

21 dager igjen til terminen og jeg er fødeklar
Må vell pakke sykehusbaggen snart da, selv om jeg tror jeg går over termin:)
Har også vært å kjøpt vogn på Barnas hus i dag:) Endelig!!!!
Så utrolig godt å ha gjort unna den også. Så er ikke så alt for mye igjen, så skal nok rekke alt før hun kommer :) Ble så jeg kjøpte Simo Kombivognen som har vært min favoritt siden dag èn, så jeg er storfornøyd
Andre som har den? Evt erfaringer?

7 kommentarer:

 1. Har den, men desverre ingen erfaring ennå :0) Gleder meg som bare det til å ut å trille, virker veldig behagelig for barnet, og stødig og trygg.

  SvarSlett
 2. Hehe, det blir vell erfaring på oss med tiden :p Er sikkert en grunn til at det er norges mest solgte kombivogn, så tror og håper at vi blir fornøyd :)

  SvarSlett
 3. Bare legg meg til du:-)

  SvarSlett
 4. Vi har den, funket kjempebra i begynnelsen, men etterhvert som bebis ble større synes jeg den var veeldig tung og upraktisk, så jeg kjøpte en lettere :-) Men den brukes fortsatt som sovevogn og tror de små koser seg veldig i den.. lun og stor på samme tid :) Skal nevnes at for min del måtte den bæres en del og tas inn og ut av bil.. ;-)

  SvarSlett
 5. Så godt med tilbakemeldinger :) Ja, hørt tidligere også at den er litt "tung" å ha inn og ut av bil, men vet ikke om det blir slik til oss da, vi får se:) Blir vell sikkert så man kjøper en trille med tiden også, men vi får se

  SvarSlett
 6. Oi oi, ikke lenge igjen for deg nå! :)

  SvarSlett
 7. Nei, nå kan man telle dager ja :)
  Tenk det, at innen 5 uker så er hun her! Det er så uvirkelig som det kan gå an:) Koselig men også litt skremmende.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag