28.05.2009

Foreldre & Barn

Nå har jeg bestilt meg 12 nummer av Foreldre&barn. Har kun lest disse på venteværelse til legen, men liker godt det som står der, så nå fremover får jeg det i posten. Greit å ha noe lesestoff. Gleder meg til første nummer allerede!
Noen andre som har abonnert på dette?

8 kommentarer:

 1. Nei gjør ikke det, abonert på Gravid bladet da. Kommer nok til å abonere på det også,men må få flytta førs, så jeg får den nye adr :)
  Er veldig greit å få blader slik i posten :)

  SvarSlett
 2. Ja, det er klart :) Er veldig lettvint å få det på den måten iallefall :)

  SvarSlett
 3. Ikke lenge igjen nå :-)
  Lykke til.

  SvarSlett
 4. Nei, det går fort ja :) Takk det samme:)

  SvarSlett
 5. Jeg abonnerer på F&B og er kjempeglad i det! Testene, matoppskriftene, repostasjene...alt. Også er det jo så gøy å ha noe å glede seg til når man henter posten, annet enn regninger :-D

  SvarSlett
 6. Jeg har fått F&B for 3 år tilsammen av min søster..hun sendte med meg to stooore bæreposer som jeg engang ikke fikk bære selv for de var så tunge...med blar...hehe, nå leser jeg gravid og abonnerer på woman...må få med meg det fordi om jeg er gravid..he he he=))

  SvarSlett
 7. Heisann! ;-)
  Jeg abonnerte i ett år da jeg fikk eldstemann. Var egentlig ganske fornøyd, mye lærerikt i det bladet der! Noe av det kan kanskje bli litt vel "oppdragende" til tider, nå liker jeg kanskje best bladet Mamma. :-)

  SvarSlett
 8. Så koselig med mange tilbakemeldinger :) Må si jeg gleder meg enda mer på første nr nå :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag